Hirdetés
. Hirdetés

Márton Miklós a Kürt üzleti vezérigazgató-helyettese

|

Márton Miklós látja el ezentúl az IT-biztonsági cég Információmenedzsment Igazgatóságának vezetői pozícióját.

Hirdetés

 

Az újonnan kinevezett üzleti vezérigazgató-helyettes felügyelete alá tartozik a Kürt üzleti tevékenységének és árbevételének gerincét jelentő Információmenedzsment Megoldások, Tanácsadás és Biztonsági Intelligencia Üzletágainak vezetése, valamint a kereskedelmi terület felügyelete.

Márton Miklós a kinevezését megelőzően, négy éven keresztül a Kürt kereskedelmi igazgatójaként tevékenykedett, azelőtt pedig közel egy évtizedig a Novell Magyarország key account menedzseri pozícióját töltötte be. Márton Miklós a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen szerzett közgazdász diplomát külgazdasági és Európai Unió szakirányon. Spanyolul és angolul beszél. Két gyermek édesapja, szabadidejét utazással, vízen és víz alatt szereti tölteni.  

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.