Hirdetés
. Hirdetés

Otthagyja a Sanomát az online hirdetési igazgató

|

Az év végén távozik a Sanoma Budapest online hirdetési igazgatója, Palocsay Géza. Utódja még nincs.

Hirdetés

Palocsay Géza, a távozó online hirdetési igazgató
Palocsay (képünkön) 8 év után távozik az internetes médiapiac egyik vezető médiavállatától. Az online hirdetési igazgatónak ez volt az első munkahelye: 2001 szeptemberétől dolgozott a Sanoma Budapestnél, ahová még végzős egyemista gyakornokként került.

Palocsay a Szent István Egyetem Kereskedelmi és Vállalkozási Akadémia vállalkozásszervező közgazdászaként 2002-ben szerzett diplomát. 2003-tól értékesítőként, 2006-tól szolgáltatásértékesítési csoportvezetőként, 2007 májusától pedig a teljes online értékesítés vezetőjeként.

A Sanománál egyelőre keresik a 28 éves szakember utódát, addig a területet ezidáig is felügyelő Kürti István kereskedelmi igazgató látja el Palocsay feladatait.

Úgy tudni, Palocsay továbbra is online értékesítési területen marad, és tranzakció alapú piacokkal fog foglalkozni.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.