Hirdetés
. Hirdetés

Távozik a Cisco fogyasztói üzletágának vezetője

|

Jonathan Kaplan alig két évvel ezelőtt, a Flip camcordert kifejlesztő Pure Digital akvizícióját követően csatlakozott a gyártóhoz.

Hirdetés

Bejelentette lemondását a Cisco Systems fogyasztói divíziójának vezetője. Jonathan Kaplan nem egészen két évvel ezelőtt szerződött a vállalathoz, amikor korábbi cégét, a népszerű Flip camcordert gyártó Pure Digitalt felvásárolta a Cisco.

Kaplan elnök-vezérigazgatóként a Pure Digitalnál maga is részt vett az akkor forradalmi újdonságnak számító kisméretű, kompakt, házi videóanyagok készítésére, szerkesztésére és internetes megosztására alkalmas kamerák kifejlesztésében és népszerűsítésében.

A Cisco 2009 márciusában 590 millió dollárt költött a sikeres start-up akvizíciójára. Kaplan senior alelnökként vette át a Cisco Consumer Products irányítását: fő feladata a Linksys otthoni hálózati eszközök, a Flip camcorderek és a TelePresence egyéni fogyasztóknak szánt verziója, az Umi gyártásának, fejlesztésének és értékesítésének felügyelete volt.

A Cisco hivatalos blogján csütörtökön megjelent közleményben a cég mindössze annyit közölt a szakember távozásának okairól, hogy Kaplan ?új karrierlehetőségeket keres". A vállalat fogyasztói divíziójának irányítását Marthin De Beer, a TelePresence és a feltörekvő technológiákkal foglalkozó Emerging Technologies üzletág vezetője veszi át.


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.