Hirdetés
. Hirdetés

Távozott a Nokia képalkotásért felelős ügyvezetője

|

Damian Dinning idén november 30-án hagyja el a finn vállalatot.

Hirdetés

Távozik a Nokiától a képalkotásért felelős ügyvezető, Damian Dinning. A korábbi piacvezető finn gyártótól Dinning személyes okok miatt válik el. A Nokia tájékoztatása szerint Dinning november 30-án hagyja el végleg a céget.

Dinning a finn mobilgyártótól való távozása után sem lesz állás nélkül, ugyanis már most tudni, hogy az autóiparban folytatja, a Jaguar Land Rovernél, ahol innovációval kapcsolatos feladatokon dolgozhat majd. A korábbi ügyvezető elárulta, hogy élete során mindig is két terület érdekelte nagyon: az egyik a fotózás, a másik pedig az autók.

Damian Dinning 2004. áprilisában csatlakozott a Nokiához, és főként arról ismert, hogy a skandinávok fényképezőtechnológiáját, a PureView-t segített megalkotni. Ez először a Nokia 808-ban jelent meg, jelenleg pedig a Lumia 920-ban található meg. 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.