. Hirdetés

A Ustreammel indul a Startup Sikerek Klubja

|

A most alakult Startup Sikerek Klubja első klubtalálkozóját december 21-én este a budapesti Miniatűr Piano Bárban tartja. Az est vendége a Ustream egyik vezető munkatársa, Hodicska Gergely, VP of Engineering, aki hisz a csapatmunkában és az élethosszig tartó tanulásban.

Hirdetés

A 19 órakor kezdődő klubest kitűnő alkalmat nyújt a kezdő vállalkozások vezetőinek, a startuppereknek arra, hogy találkozzanak olyanokkal, akik már értek el sikereket, és akik jó válaszokat adhatnak jó kérdésekre. A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

A magyarországi kezdő vállalkozások, startupok folyamatosan frissülő rétege egymást erősítő közösséggé válik olyan fórumok segítségével, amelyek azt nyújtják, amire e vállalkozásoknak valóban szükségük van: értékes ismeretekre, mások által szerzett tapasztalatok átvételére, hasznosítására. A Startup Sikerek Klubja a sikeres startupok oázisa kíván lenni, egy olyan találkozóhely, ahol a továbbfejlődéshez azoktól kaphatnak tanácsokat, akik értek már el eredményt a startupok világában. Olyanok mutatják meg itt, hogy merre vezet az út az újabb sikerek felé, akik már jártak arra.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.