Hirdetés
. Hirdetés

Minél több a Microsoft CSP licenc, annál biztosabb egy XBOX

|

Ön viszonteladó? Vásároljon most Microsoft CSP licenceket és nyerjen!

Hirdetés

A Microsoft felhőmegoldásainak értékesítésére indított nyereményjátékot az Ingram Micro Cloud. Vásároljon Microsoft Perpetual licences in CSP termékeket és legyen Öné egy Microsoft XBOX SERIES X játékkonzol vagy egy Nintendo Switch játtékkonzol és egy Xiaomi menetrögzítő kamera!

A promóció érvényes minden Microsoft Perpetual licences in CSP körbe tartozó termékre, melyet az Ingram Micro Cloud Marketplace-en keresztül rendelnek meg 2021. augusztus 2. és 2021. november 30. között.

A promóciós időszak alatt megvásárolt termékek összesítésre kerülnek és a legeredményesebb partnereit jutalmazza az Ingram Micro Cloud.

A promóció folytatódni fog decemberben is új nyereményekkel - év végén is nyerhet!

Hirdetés

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.