. Hirdetés

Synology Moments: az intelligens fotótáros

|

A Synology fényképkezelő megoldása a gépi tanulást is mozgósítja, hogy automatikusan rendezze és kereshetővé tegye fotóinkat.

Egyre több fotó és videó gyűlik digitális eszközeinken, és mind nehezebben tudunk kiigazodni közöttük. A Synology Moments egy vadonatúj, otthoni használatra szánt fényképkezelési megoldás, amely a legfejlettebb képfelismerési technológia révén teljesen újszerű böngészési élményt nyújt. Egyetlen közös helyre gyűjti össze a rögzített anyagokat, és a fényképek rendezésére is innovatív megoldást nyújt.

Automatikus csoportosítás
A digitális fotózás alapjellemzője, hogy az élet fontos pillanatairól rengeteg fényképet csinálunk: míg régen a filmes nyersanyag szigorú korlátokat szabott, ma már semmi sem állhat útjába képalkotási szenvedélyünknek.  A Synology Moments a NAS-on biztonságos helyre menti az összes fényképet, ráadásul az arc- és tárgyfelismerést is a helyi rendszer végzi el, ily módon kizárt, hogy bármilyen személyes jellegű információnk illetéktelen kezekbe kerüljön. Nekünk csakugyan nincs más dolgunk, mint megörökíteni, amit arra érdemesnek érzünk, és a továbbiakról a rendszer gondoskodik.

A Synology Moments képfelismerő technikák segítségével automatikusan szortírozza a képeket.

Az alkalmazás abban is segít, hogy ne vesszünk el ebben a képtengerben, ugyanis a Synology NAS eszközök gépi tanulási algoritmusait mozgósítva az azonos arcok, tárgyak és helyszínek alapján automatikusan csoportokba rendezi számunkra a fotókat. Mindez azt jelenti, hogy ha valamit keresünk, nem kell végigkattogtatnunk az összes fényképen, hanem elég beírni a keresőmezőbe a kívánt kulcsszavakat, és azonnal megjelennek a vonatkozó találatok. Így tényleg nem fenyeget a veszély, hogy a rengeteg fotó között elsikkad az igazán lényeges, és amit akarunk, gyorsan és könnyen megoszthatjuk ismerőseinkkel.

Közös bulik
Nincs nagyobb élmény, mint egy jól sikerült nyaralás után szeretteinkkel együtt szerkeszteni a nyaraláson készített fényképeket, és eközben újraélni a felejthetetlen pillanatokat. A Synology Moments Megosztott fényképtára mindezt lehetővé teszi: az általunk feljogosított felhasználók közösen végezhetik a szerkesztést, miközben a Saját fényképtárban tárolt személyes fotókhoz rajtunk kívül senki más nem férhet hozzá.

A Synology fényképkezelő megoldásával a mobilon is optimalizálhatjuk a böngészési élményt. A mobillal készített fotókról a Photo Backup funkcióval biztonsági mentést készíthetünk, és így megszabadíthatjuk a telefon tárolóját a fölösleges tehertől, a 360 fokos fényképek és videók jóvoltából pedig interaktív módon oszthatjuk meg barátainkkal a különleges pillanatokat.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.