Hirdetés
. Hirdetés

3D hátterek és animáció a Preziben

|

Magyar nyári siker a Szilícium-völgyben.

Hirdetés

A Prezi, a zoomoláson alapuló prezentációs szoftver új funkciókkal bővült: a felhasználók 3D háttérképekkel tehetik látványosabbá prezentációjukat, a szövegek, képek és ábrák pedig mostantól animálhatóak. Az animáció látványos történetmesélő eszköz, amely dramaturgiai feszültséget eredményez, fenntartja a közönség figyelmét.

„Összetett gondolatok kifejtéséhez és inspiráló történetek elmeséléséhez térre van szükség, ahol az elképzelések kifejthetők és megoszthatók” – nyilatkozta Árvai Péter, a Prezi vezérigazgatója, majd így folytatta: „Már egyetlen kattintással is készíthető 3D-s, zoomolható prezentáció, amely az ötletek megvalósításához valódi teret, a közönség számára pedig felejthetetlen utazást kínál.”

A Somlai-Fischer Ádám építész és médiaművész által tervezett Prezi egy nonlineáris prezentációs eszköz, amelyben egymást követő diák sora helyett az előadó egy digitális vásznon szabadon elhelyezett információs térképet járhat végig. A Prezi által használt “Z” tengely révén az előadó térbeli kapcsolatokat alkalmazhat, amelyekkel hatékonyabban adhatja át üzenetét, a közönség pedig könnyebben megértheti és megjegyezheti a prezentáció mondanivalóját. A Prezi az új fejlesztéssel a nagyközönség számára is elérhetővé teszi a 3D-tervezés és technológia nyújtotta lehetőségeket.

„Íme az egyszerű 3D. Mostantól a Prezi felhasználói egyetlen gombnyomással elkészíthetik prezentációjuk saját, 3D-s háttérképét, de akár választhatnak a szoftver által felkínált, ötletes 3D sémákból.” – mondta Somlai-Fischer Ádám társalapító.

A folyamatos termékfejlesztés mellett a Prezi csapata is növekszik, jelenleg a világ 14 országából több mint 90-en dolgoznak azon, hogy minél több emberhez juthasson el a termék.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.