Hirdetés
. Hirdetés

3GSM: Az LG ragyogás

|

A 3GSM Kongresszuson az LG Shine nevű telefonja köré rendezte bemutatandó termékeit, köztük HSDPA készülékét és tévémobilját.

Hirdetés

Az LG egyik legnagyobb szenzációja a 3GSM Kongresszuson a Shine telefon, a cég Black Label szériájának második tagja volt, amely február 7-én került piacra Nagy-Britanniában (a magyar megjelenésről egyelőre nincs adat). Az LG Shine (KE970) a Styled in metal, vagyis a "fémes" koncepció alapján készült. A vékony készülék LCD képernyője kikapcsolt állapotban tükörré alakul át. A szétcsúsztatható telefon kamerája 2 megapixeles, a tekerőtárcsával tudunk a menüben navigálni. A kiállításra a vállalat elvitte a sikeres LG Chocolate (KG800) telefont is. Ennek több változata jelent meg: 3G chippel felszerelt, kagylóformájú, luxusváltozatában gravírozott arany vagy ezüst berakással, fekete, fehér, rózsaszín és borvörös árnyalatokban.

A konferenciáról nem hiányozhattak a HSDPA készülékek sem: a KS10-nek 2,4 hüvelykes a képernyője, mp3 lejátszóval felszerelt, internetezésre optimalizált telefon. A KU950-es digitális tévéadás vételére (DVB-H) alkalmas HSDPA készülék. Egy olcsó 3G-s telefont is bemutattak, a KU250-est. Az alábbi felvételen az LG Shine bemutatója tekinthető meg.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.