Hirdetés
. Hirdetés

A BitTorrent valami újat talált ki a streamelésben

|

A BitTorrent Now alkalmazással zenét, filmet streamelhetünk, vagy vásárolhatunk Android-, iOS- és Apple TV rendszereken. A feltörekvő művészek máris imádják.

Hirdetés

Nagy a tülekedés a streamelő piacon, és nem akar kimaradni a versenyből a BitTorrent sem, amely nagy léptekkel halad afelé, hogy tisztes médiavállakozássá váljon. A cég, amelyet korábban mindenki a kalózkodással társított, BitTorrent Now néven olyan új streamelő appot adott ki, amely a feltörekvő művészekre anyagaira összpontosít.

Az alkalmazás lehetővé teszi, hogy kövessük kedvenceinket, lejátszási listákat készítsünk, és szinkronizáljunk eszközeink között. De ami a tizenkettő egy tucat kategóriájából igazán kiemeli, az az, hogy nem csak streamelésre való, hanem forgalmazásra is! 

Az új app lényegét tekintve egy publikációs platform, amelyen bárki közzéteheti műveit, és szabályozhatja a terjesztés módját. A kezdők e-mail kaput állíthatnak be, és az e-mail cím megadásához köthetik a hozzáférést, a menőbbek pedig pénzt kérhetnek a műélvezetért. És van egy újszerű, hirdetéses modell is, amely a videók elé reklámokat tesz, és megosztja a művészekkel a bevételt.

A BitTorrent Now jelenleg Android-változatban elérhető, de hamarosan jön az iOS és az Apple TV is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.