Hirdetés
. Hirdetés

A díjazott NAS

|

Nagyméretű médiafájlokkal, videókkal és fotókkal dolgozó otthoni irodákban is megállja helyét a Netgear professzionális szolgáltatásokat adó hálózati tárolója.

Hirdetés

A NETGEAR ReadyNAS 200 képességeit az idei International CES kiállítás szakmai zsűrije innovációs díjjal ismerte el. A bemutatkozást követően a hálózati tároló két változata került forgalomba – két, illetve négy merevlemezes modellel.

Hirdetés

Különösen azok fogják értékelni a NETGEAR ReadyNAS 200 Mbps-os adatátviteli sebességét, akik már frissítették otthoni WiFi hálózatukat a tavaly elfogadott 802.11ac szabványra épülő eszközökkel.

A nagyméretű fájlok tárolásához és kezeléséhez – legyen szó biztonsági mentésről, fájlmegosztásról vagy videólejátszásról – a ReadyNAS 12-24 terabájtig bővíthető lemezes tárhelye, kétmagos Cortex A15 processzora és 2 gigabájt memóriája, valamint két, a vezetékes kapcsolatok összevonására is alkalmas Gigabit Ethernet portja ad kellő kapacitást és teljesítményt.

 

A hálózati tárolón a NETGEAR OS 6.2-es operációs rendszere fut, amely ötszintű adatvédelmet, fájlmentő és -szinkronizáló, valamint felhőalapú felügyeleti funkciókat ad a hardverhez. A teljes körű adatvédelem itt azt jelenti, hogy a BTRS fájlrendszert használó ReadyNAS a fájlokat több lemezen is tárolja. Ezzel megóvja őket a hardverhiba és a fájlsérülés veszélyétől, folyamatos pillanatfelvételeket készít a szerkesztett fájlokról, így azok visszaállíthatók korábbi állapotukra, valós idejű vírusszűrést végez, és beállítástól függően automatikusan vagy egy kattintásra második hálózati tárolóra, illetve a felhőbe másolja az állományokat.

Kombinálva a ReadyCLOUD szolgáltatással a ReadyNAS 200 hálózati tároló a Dropbox vagy a Google Drive ingyenes, mégis biztonságos alternatíváját kínálja a fájlok mentéséhez, szinkronizálásához és megosztásához. A NETGEAR felhőjében a fájlok bármely, internetre csatlakozó eszközről, bárhonnét elérhetők a ReadyNAS 200-ról, a PC-kre, valamint iOS és Android alapú mobileszközökre készült appok ezt egyszerűvé teszik.

Operációs rendszerének köszönhetően a ReadyNAS 200 beüzemelése is egyszerű, webes felületről elvégezhető, szoftverklienst sem kell letölteni. A tárolót a hálózat automatikusan felismeri, és a felhasználók működés közben is cserélhetik benne a merevlemezeket, ami már a nagyvállalati megoldásokat idézi.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.