Hirdetés
. Hirdetés

A Samsung nagy csinnadrattával kihoz valamit, ami a kutyának se kell

|

Az összehajtható mobilról van szó, amire igazából nincs semmilyen tömegigény. A dél-korai gyártó mégis presztizskérdést csinál a fejlesztésből.

Hirdetés

Hirdetés

A Samsungról évek óta rebesgetik, hogy összehajtható mobilon dolgozik, és most végre úgy tűnik, a fejlesztés termékké érett. 

Az IFA 2018-on a cég mobilos főnöke, Dong Jin Koh beszélt a projektről, de a konkrétumokkal szűkmarkúan bánt, és lényegében csak annyit mondott, hogy még idén bemutatják a világ első valóban összehajtható mobilját.

További technikai részleteket a Samsung novemberi fejlesztői konferenciára ígért, és a megjelenés időpontját is homályban hagyta. Azt viszont elárulta, hogy a fejlesztési folyamat legvégén járnak.

Szakértők ugyanakkor azt valószínűsítik, hogyha megjelenik is az összehajtható Galaxy, nem tömeggyártásra szánt termék, inkább csak prototípus lesz.

A ZTE korábban már megpróbálkozott az összehajtható mobillal, de beletört a bicskája, és ami azt illeti, a világ azóta is kiválóan megvan nélküle. A Samsung nem is a piaci igények miatt nyomja annyira a témát, egyszerűen csak kulcskérdés a számára, hogy ő legyen az első a világon, aki ezzel az újdonsággal kirukkol.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.