Hirdetés
. Hirdetés

A Surface RT miatt kellett távoznia Ballmernek

|

Steve Ballmer ugyanakkor állítja: nem kényszerítették a lemondásra.

Hirdetés

A Microsoft már elkezdte keresni az új ügyvezetőjét, de azt valószínűleg még sokáig homály fedi majd, hogy Steve Ballmer miért most döntött a visszavonulás mellett. Sokan úgy vélik, a Windows 8 gyenge eladásai miatt látta úgy, hogy itt az ideje a nyugdíjazásnak, de vannak, akik más okot emlegetnek.

Hirdetés

A Moor Insights & Strategy elemzői például azt mondják, hogy a Surface RT okzota kudarc miatt kellett Ballmernek távoznia. Azt mondják, a rossz számok fölött már nem mehetett el szó nélkül az igazgatótanács, ráadásul Ballmer túlságosan lelkes volt a Windows RT-vel és a Surface RT-vel kapcsolatban. Mivel mindkettő bukásnak számít jelenleg, ezért Ballmer szavai megkérdőjelezhetővé váltak. 

Mindenki olyan kérdéseket tesz fel az üggyel kapcsolatban, hogy vajon miért nem tudja a Microsoft, mire vágynak a felhasználók, és, hogy elképzelhető-e, hogy Ballmernek és a csapatának nem egyezett a látásmódja? Eközben Steve Ballmer tagadja, hogy kényszerítették volna a távozásra. 

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.