Hirdetés
. Hirdetés

A tabletgyártók olcsó kijelzőket akarnak

|

Arra kérik a kijelzők gyártóit, hogy lehetőleg ne emeljék fel az áraikat.

Hirdetés

Bár a világgazdaság még korántsem virágzik, egyesek kategóriákban azért lassan, de biztosan kúszik fel a termékek vételára. Ilyen a memóriaipar is, ahol a kereslet mellett a cégek megfelelő stratégiája is sikerült ezt az eredményt elérni. 

Hirdetés

A Digitimes információi szerint a kijelzők gyártói most a memóriapiacról vennének példát, és szeretnék fokozatosan emelni az áraikat. A tabletgyártók erre a hírre azonnal reagáltak, méghozzá egy kéréssel - azt szeretnék, ha a képernyők árai nem emelkednének. 

A két szektor érdekeinek az ütközése abból adódik, hogy míg a kijelzőgyártók a lehető legjobban szeretnék felvinni a panelek árát, főleg, hogy egyre nagyobb megrendelésekre számítanak. Eközben a tabletgyártóknak a lehető legalacsonyabban kell tartaniuk az áraikat, főleg a 7 hüvelykes eszközök belépőkategóriájában. Ez egyáltalán nem könnyű, ha a panelek ára nő, hiszen ebben az esetben nehéz lesz 100 dolláros tableteket piacra dobni. 

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.