Hirdetés
. Hirdetés

Adobe Flash Lite 3 fejlesztői változat

|

Az Adobe oldaláról már letölthető a szoftver. A következő generációs Nokia készülékek támogatni fogják a technológiát.

Hirdetés

Az Adobe Flash Lite alkalmazással az interneten széles körben elterjedt Flash animációkat, alkalmazásokat és weboldalakat (pl. YouTube, MySpace) mobileszközökön is megjeleníthetjük. Az Adobe Labs weboldalról már letölthető a szoftver 3-as verziójának fejlesztői kiadása. Az Adobe Flash Lite 3 Developer Edition egy ingyenes lejátszó, amin a fejlesztők Flash tartalmakat tesztelhetnek a Flash Lite támogatással ellátott virtuális készülékeken. Az Adobe több mobilgyártóval - például a finn Nokia vállalattal - is megállapodást kötött arról, hogy a következő generációs mobiltelefonok már támogatni fogják a technológiát.

A lejátszóval - amely a mobilböngészőbe beágyazott SWF fájlokat egyelőre nem támogatja - csak független (standalone) tartalmakat tesztelhetünk. Személyre szabott tartalmak (pl. háttérkép, képernyővédő) tesztelésére egyelőre nincs lehetőség. A Flash Lite 3 fejlesztői változatának letöltéséhez - a korábbiakkal ellentétben - nem kell megadnunk mobilkészülékünk szériaszámát.

A lejátszó továbbra is fejlesztés alatt áll; a végleges változat 2008 folyamán várható.


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.