Hirdetés
. Hirdetés

Agyonüthetetlen az első Snapdragon 850 Windows 10 laptop

|

A Levono Yoga C630 egyetlen feltöltéssel 25 óráig működik.

Hirdetés

Hirdetés

A Lenovo a berlini IFA shown bemutatta első Snapdragon 850 eszközét, amely az ARM lapkákon alapuló "Always Connected" (állandóan csatlakoztatott) Windows 10-es PC-k második generációjának egyik legelső képviselője.

A Lenovo Yoga C630 az első olyan laptop, amely a Qualcomm PC-re optimalizált lapkáját használja, és egyetlen feltöltéssel 25 óráig működik akkumulátorról. Ez az üzemidő kétségkívül imponáló, de nagy kérdés, hogy a felhasználóknak a teljesítmény terén milyen engedményeket kell tenniük a Windows 10 futtatásakor.

Az új Yoga C630-ast 8 gigabájt RAM-mal és maximum 256 gigabájtos tárral szereli fel a gyártó. A grafikus teljesítményről a Qualcomm Adreno 630 GPU lapka gondoskodik. A 13,3 hüvelykes, IPS érintőképernyő 1920x1080 képpontos felbontást támogat, két USB Type-C kapun keresztül csatlakoztathatunk eszközöket, és ujjlenyomat-leolvasón keresztül tudunk belépni a Windows 10-be.

A novemberben megjelenő, kihajtható laptop ára 850 dollárról indul, a csúcskonfigurációért ezer dollárt kell fizetnünk.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.