Hirdetés
. Hirdetés

All-in-One PC az üzleti élet számára

|

Nincs többé kábeldzsungel az Acer új számítógépével - ezt elsősorban kialakításának köszönheti.

Hirdetés

A minimalista dizájnban megjelenő Veriton Z46xx sorozatot a vállalat a KKV-knak szánja; ezt tükrözi az ezüst és matt fekete szín használata is. Az All-in-One kivitel úgy takarít meg helyet, hogy egyesíti a számítógépet, monitort, hangszórót, webkamerát és mikrofont, megszűntetve a kábelek tömkelege okozta zűrzavart, csupán egyetlen vezetékre redukálva az igényt. Emellett tovább könnyíti a célcsoport életét, hogy a VESA fali konzol előkészítés alapból rajta van.

Acer Veriton Z46xx_keyboard
Acer Veriton Z46xx_keyboard

Harmadik generációs Intel Core i processzorcsaládra alapul; a nagy (grafikus) számítási teljesítmény kell is a 23” (58,4 cm) vagy 21,5” (54,6 cm) széles Full HD érintőképernyő kiszolgálásához. Az 5 ms válaszidővel bíró kijelzőt az új Intel processzorba ágyazott GPU látja el adatokkal, a multi-touch funkcionalitásnak köszönhetően pedig újszerű interakcióra is lehetőséget nyújt.

Ami a tároló helyet illeti, 1,5 TB kapacitású háttértárral és 8 GB DDR3 memóriával rendelkezik. Emellett található rajta hat USB csatlakozó (2x USB 3.0 és 4x USB 2.0) is, illetve az Acer odafigyelt a vállalati környezetben fontos biztonságra is. Minden számítógép fel van szerelve az Acer ProShielddel, ami egy alapvető biztonsági és menedzsment eszközökből álló, egységes felhasználói felületről elérhető programcsomag. Az Acer Backup Manager jóvoltából a fontos adatok biztonságban vannak a balesetektől és az összeomlásoktól, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy egyszerűen készítsenek biztonsági mentést adataikról, míg az Acer eRecovery Management igény szerinti helyreállítást biztosít.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.