Hirdetés
. Hirdetés

Stretch: konferencia, ahol a legjobbaktól tanulhat, és igazi vezetővé válhat!

|

Amikor a tudás az ajtón kopogtat.

Hirdetés

Egy sikeres cég felépítése nem a szerencsén múlik. Egyfajta művészet ez. Noha, se szeri se, száma az ezzel foglalkozó könyveknek, kevés az igazán jelentős, a témát átfogó rendezvény. Éppen ezért a Prezi úgy döntött, hogy Stretch néven, az egész régió számára új lehetőségeket biztosító rendezvényt szervez Budapesten.

A Prezi és más olyan nagynevű cégek, mint a USTREAM, a Budapesten virágzó startup mozgalom állócsillagai, ezért szeretnének valamit visszaadni a régiónak. Ezek lennének eme konferenciák – lehetőség, hogy megmutassák a világnak, milyen csúcstehetségeket nevel ki ez a fantasztikus város. Emellett elsődleges cél, hogy kiváló előadókat állítsanak a nagyközönség elé, akik egyébként nem hallhatnák történetüket, és nem tanulhatnának tapasztalatukból. Hisznek abban, hogy ezek a nonprofit rendezvények segíthetnek Budapestet Európa egyik tudásközpontjává tenni, de ami még fontosabb, a szervezők szeretnék, ha a résztvevők inspirációt nyernének a hallottakból.

A Stretch mottója: „Most, hogy felnőttél, már te vezetsz”. December 5-én és 6-án Budapest látja vendégül azokat a szervezetalapítókat- és vezetőket, akik saját történetük révén ismertetik meg a hallgatóságot a vezetés és a menedzsment kihívásaival. Jöjjön el, és hallgassa meg a kiváló előadókat többek között Andrew Stellmant (a Beautiful Teams szerzője), Michael Loppot (a Managing Humans szerezője), Sarah Novotny-t (az Oscon programigazgatója), és Dario Nardit (a Neuroscience of Personality szerzője).



Az előadók arról mesélnek majd, milyen kihívásokkal küzdöttek, miközben sikeres csapatokat építettek és szervezetüket 20 fősről 200 fősre növelték. Szerezzen értékes betekintést az első naptól fogva digitális és agilis cégek életébe, és tudja meg, miképpen sikerült implementálniuk a változás nyelvét és a visszajelzés kultúráját.

Ez a konferencia azoknak szól, akik ki akarnak nyújtózni, és fel akarnak nőni. Azoknak, akik tudják: a startup nem csak a mágikus hűtőkről, pingpongasztalokról és ingyen jógáról szól. Jöjjön el és ismerje meg a sikeres menedzser eszközeit és keretrendszerét. Ismerjen meg vezetőket és leendő vezetőket saját iparágából, akik hasonló problémákkal küzdenek, mint Ön. Ha megismerik egymást, az is lehet, hogy közösen találnak rá a megoldásra.

Az első két konferenciát a Prezi, a USTREAM és a LogMeIn rendezte és mindkettő teltházas volt - több mint 20 országból érkezetek a vendégek. A jegyek már kaphatóak a Stretch-re. A startupok számára különleges ajánlatuk is van a szervezőknek – lehetőség a cégek számára, hogy a színpadra lépjenek és öt percben elmeséljék történetüket.  

Ne szalassza el a lehetőséget, hogy első osztályú előadókat hallgasson meg és nemzetközi közönséggel sörözzön együtt Budapest szívében!

http://stretchcon.com/2013
2013. december 5-6.
Uránia Filmszíház — 1088 Rákóczi út 21, Budapest

 

Hirdetés


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.