Hirdetés
. Hirdetés

Androidra is megérkezett a Prezi

|

Már mobiljukról is előadhatják prezentációjukat a Prezi androidos felhasználói.

Hirdetés

A Prezi, a felhőalapú prezentációs szoftver, amelynek különlegessége, hogy segít az előadóknak érthetőbben előadni a történetüket, február 24-én megjelentette androidos alkalmazását. A „Prezi for Android” a világ több mint egymilliárd Android-felhasználójának teszi lehetővé, hogy bárhol és bármikor hozzáférjen prezentációihoz.

Hirdetés

„A felhasználóink már nagyon régóta kérték az androidos alkalmazást, mivel egyre többet és egyre gyakrabban dolgoznak irodán kívül” – mondta Árvai Péter, a Prezi ügyvezető igazgatója és társalapítója. „A Prezi for Androiddal az összes prezentációnk ott van a zsebünkben, bármikor előadhatunk a telefonunkról vagy akár gyakorolhatjuk a prezentációnkat.”

Az IDC friss jelentése szerint az okostelefon-piac mintegy 80 százaléka Androidos. A mostani appal az Androidos felhasználók is megoszthatják, gyakorolhatják vagy éppen előadhatják prezentációjukat mobiljukról a világ minden részén.

 

A „Prezi for Android” app legfontosabb funkciói:

• Szinkronizálás a felhővel – mindig a prezi legfrissebb változata érhető el, függetlenül attól, hogy milyen készülékkel dolgozott rajta utoljára.

• Prezentálás távolból mobilról – akár 30 embert is meghívhat előadására, amelyet bárhonnan, az irodán kívülről is tarthat.

• Hozzáférés bárhonnan, útközben is – elérhető és kereshető az összes elmentett, az online megtalálható és nyilvános valamint a megosztott prezik.

• Offline hozzáférés a legutoljára használt prezikhez és tanulás másoktól – az utolsó 10 telefonon megnyitott prezi letöltődik a mobilra, így előadását internetkapcsolat nélkül is gyakorolhatja androidos készülékén.

Az Android app Ausztráliában, ahol a Prezi a béta verziót néhány hónappal ezelőtt elkezdte tesztelni gyorsan népszerű lett. A teszt időszak alatt az appot a vártnál sokkal többen töltötték le. Dr. Naomi Findlay, az International Institute of Home Staging alapítója is a béta-tesztelők egyike volt.

„Munkám fontos része előadások tartása” – mondta Findlay. „Most, hogy az okostelefonok képernyője lényegesen megnőtt, egyre gyakrabban tartok prezentációt útközben is. Nemrég váltottam iPhone-ról Androidra, és nagyon jó volt, hogy a Prezi már itt is elérhető. Nagyon sokat segített, hogy még az úton is meg tudtam nézni és tudtam gyakorolni az előadásaimat.”

A Prezi for Android alkalmazás a Google Play áruházból tölthető le, az Apple-felhasználók szintén letölthetik a Prezi-megjelenítőt az App Store-ból.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.