Hirdetés
. Hirdetés

Április elején jön az új Apple Watch

|

A 4G mobilhálózati kapcsolódási képességekkel ellátott okosóra merőben újszerű szolgáltatásokat nyújt.

Hirdetés

Hirdetés

Április 9-én kezdődik a Telekomnál az Apple Watch Series 5 eSIM 4G okosóra árusítása, amely a beépített 4G mobilhálózati kapcsolódási képességének köszönhetően merőben újszerű kommunikációs, fitnesz és egészségügyi funkciókkal, valamint GPS-szel és állandóan aktív kijelzővel rendelkezik. Az eszköz a Telekom weboldalán vásárolható meg.

Tekintettel a koronavírus-járványra, a Telekom arra kéri ügyfeleit, hogy az ügyintézéshez kizárólag a Telekom online felületeit használják. Az Apple Watch Series 5 eSIM 4G fenti, folyamatosan frissülő, dedikált oldalán minden információ megtalálható a készülékkel és az eSIM aktiválással kapcsolatban, a vállalat online csatornáin pedig munkatársaik készséggel válaszolnak a felmerülő kérdésekre.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.