Hirdetés
. Hirdetés

Ausztráliában eltemették a Windows XP-t

|

Az ország védelmi minisztériumában több, mint százezer gépen egész mostanáig a lejárt szavatosságú rendszer futott.

Hirdetés

Hirdetés

Az ausztrál  hadügyminisztérium több, mint százezer alkalmazottja váltott Windows XP-ről Windows 10-re az End User Computing projekt keretében, jelentette be az ausztrál kormány.

A Windows 10-et és a kapcsolódó rendszereket összekötő informatikai és kommunikációs platformokat a Leidos szállította. és a támogatást is ő nyújtja egy 67,59 millió dolláros, hároméves szerződés keretében.

A minisztérium 2007-ben fejezte be a Windows XP-re történő átváltást, a Microsoft azonban 2014 áprilisában végképp elengedte az OS kezét.

Februárban hozták nyilvánosságra, hogy a Leidos lesz az első számú rendszerintegrátora annak a projektnek,amely a Defence Secret Network (DSN) adatainak keresését, hozzáférését és elemzését hivatott megkönnyíteni.

Az ötszáz millió dolláros JP 2096 Phase One keretében olyan egységes, integrált adathalmaz jön létre, amely helytől, szervezettől, tevékenységtől vagy információs forrástól független adatkezelési lehetőséget nyújt, és hatékonyan segíti a katonai, illetve kormányzati döntéshozatali folyamatot.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.