Hirdetés
. Hirdetés

Az ajtón kopogtatnak a robotkollégák

|

Néhány hónapon belül intelligens robotalkalmazottakkal bővíthetik stábjukat az újdonságokra nyitott cégek.

Hirdetés

A SoftBank Robotics nemrégiben azzal került a figyelem középpontjába, hogy egyetlen perc leforgása alatt értékesítette egy online akció keretében az emberi érzelmek felismerésére és saját érzelmek kimutatására egyaránt képes Pepper robotjának teljes raktárkészletét, összesen ezer darabot. Most arról érkezett hír, hogy a vállalat kifejlesztette az otthoni használatra készült személyi robot vállalati változatát, a Pepper for Bizt, amely októbertől lesz előrendelhető a szigetországban. Az új jövevényt egy sor üzleti alkalmazással látták el, melyek révén képes ellátni többek között egy ügyfélszolgálati iroda recepciósának feladatait. A robothoz tartozó szoftverplatform lehetővé teszi információk megjelenítését (Pepper hatalmas tabletet hord a mellén) és az alkalmazások testre szabását. Így például az egyik korai alkalmazó cégnél, egy elektronikai termékeket forgalmazó kiskereskedelmi láncnál a Pepper for Biz eladóként fog dolgozni.

 



Jelenleg folyik Pepper for Biz felkészítése a legkülönfélébb irodai és ügyfélszolgálati tevékenységekre. A tervek szerint hároméves bérleti szerződés keretében lesz elérhető, a havi költség 55 ezer jent, mintegy 126 ezer forintot tesz ki.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.