Hirdetés
. Hirdetés

Az Év Alkalmazását keresik

|

Íme egy jó lehetőség a fejlesztőknek, hogy megmutassák a munkáikat és nyilvános elismerést szerezzenek maguknak és mobil alkalmazásaiknak.

Hirdetés

Ismét meghirdette a Sanoma Media Budapest az Év Alkalmazása díjat. A díjra olyan alkalmazásokat várnak, amelyek valamilyen szempontból különlegesek, kiemelkednek a többi alkalmazás közül.

Az applikáció regisztrációjának feltétele, hogy 2011. január 1. és 2012. január 31. között publikálták, emellett magyar fejlesztés eredménye.

A versenyre Apple iOS, Android és Windows alkalmazásokkal is be lehet nevezni. Jelölést nem csak fejlesztők, de bárki, akár egy felhasználó is tehet. 

A regisztrációkat a szervezők 2012.03.19-én 17:00 óráig várják, melyre a http://www.smartmobilhq.hu/appoftheyear.html címen elérhető nyomtatvány kitöltésével van mód. A beküldött nevezésekből ezután egy szakmai zsűri választja ki a legjobbnak járó díjat.

A díjat a Smartmobil'12 konferencián adják át március 29-én. A győztes alkalmazás fejlesztője a Sanoma Media Budapest jóvoltából értékes ajándékot és egy szakmai utazást nyer Amszterdamba.

"Másfél évvel ezelőtt a Sanoma Media választása – hogy mely országban hozza létre Mobilfejlesztési Központját – azért esett Magyarországra, mert nagyon sok a kreatív fejlesztő, és a mobilos tapasztalat. A díj támogatásával ugyanezt az elismerést és a nemzetközi bemutatkozási lehetőséget szeretnénk megadni annak a fejlesztőnek vagy csapatnak, aki a felhasználók és a szakma szerint is kimagaslót alkotott" - írja a versenyt szervező médiavállalat blogjában Szépvölgyi Tamás, a Mobilmédia üzletág vezetője.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.