Hirdetés
. Hirdetés

Bluetooth eszközök váltak használhatatlanná a Windows frissítése után

|

A Microsoft blokkolja a Bluetooth Low Energy (BLE) kulcsokat használó eszközöket egy biztonsági rés miatt.

Hirdetés

Hirdetés

Egyes Bluetooth eszközök nem kapcsolódnak a windowsos számíítógépekhez az eheti biztonsági frissítések telepítése után. Ennek oka, hogy a Microsoft blokkolja a Bluetooth Low Energy (BLE) kulcsokat használó eszközöket egy biztonsági rés miatt, amely lehetővé teszi egy, a közelben tartozkodó támadó számára, hogy jogosulatlanul hozzákapcsolódjon a céleszközhöz,

Ha valakinek blokkolják a száítógépét, és így nem tudja használni valamely Bluetooth eszközét, három dolgot tehet. Az utóbbi gyártójának weboldalán utánanéz annak, hogy rendelkezésre áll-e szoftverfrissítés az eszközhöz; eltávolítja a blokkolást kiváltó biztonsági frissítést, hogy újra használatba tudja venni a Bluetooth eszközt (biztonsági okokból ezt nem ajánlja a Microsoft); vagy megvárja, amíg a probléma megoldódik, és addig nem használja a blokkolt eszközt.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.