Hirdetés
. Hirdetés

Decemberben jön a Windows 10 Mobile a Lumiákra

|

Legalább 8 gigabájtnyi belső tár és a Lumia Denim kell hozzá.

Hirdetés

Az Engadget a Lumia Facebook oldaláról származó értesülési szerint a Microsoft legújabb operációs rendszerét decemberben kezdik el letölteni a futtatásukra alkalmas okostelefonokra. Természetesen, ahogy az lenni szokott, nagyrészt a mobilszolgáltatónktól függ, hogy végül is mikor jut el a Windows 10 Mobile a telefonunkra. Azt mindenesetre jó tudni, hogy az új rendszer csak a legalább 8 gigabájtos belső memóriával rendelkező olyan készülékeken fut, amelyekre telepítve van a Lumia Denim változat (Windows Phone 8.10.14219.341 vagy magasabb verziószám), olvashatjuk a Microsoft tájékoztatójában. A mobilunkon futó verzíót a Beállítások/extrák+info oldalon ellenőrizhetjük.

Hirdetés

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.