Hirdetés
. Hirdetés

DELL EMC demósziget a CHS felségvizén

|

Alelnöki szinten képviseltette magát a DELL EMC annak a demóközpontnak az ünnepélyes megnyitóján, amelyet a CHS rendezett ma a partnernapján.

Hirdetés

Ralf Jordan, a DELL EMC európai, közel-keleti és afrikai disztribúciós tevékenységéért felelős alelnöke több ízben is hangsúlyozta, hogy a CHS által a budaörsi központjában elindított DELL EMC demóközpont a kommunikációról szól. Arról, hogy a DELL EMC partnerei e környezetben az ügyfeleknek a gyártó hiperkonverges megoldásairól adhatnak át gyakorlatban is bemutatható ismereteket.

Hirdetés

A 280 négyzetméteres központban tárgyaló, gyakorló terem, szerverszoba és étkező található. Ami pedig a technikai környezetet illeti, a DELL EMC korszerű eszközeit és megoldásait (M1000e Blade, DELL EMC Storage PS, DELL EMC Switch, PowerEdge R740, FC430, PowerEdge R230 VMware ESXi platform, TL2000 Autoloader) próbálhatják ki itt a központ látogatói.

Németh Levente és Németh Attila, a CHS tulajdonosai (az alapító néhai Németh Imre fiai) és Ralf Jordan, a DELL EMC alelnöke

Teljesen független a központ hálózata a CHS-étól (a DELL EMC demóközpont saját külön internetelőfizetéssel rendelkezik), így informatikai értelemben a központ szigetszerűen elkülönül a környezetétől. Mind a kiépített infrastruktúra, mind pedig a központ internetelérésének sávszélessége lehetővé teszi, hogy a különféle megoldásokat távoli eléréssel is tesztelhessék az érdeklődő ügyfelek.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.