Hirdetés
. Hirdetés

Díjazott Dell-partnerek

|

A legjobb üzleti eredményeket felmutató, hazai partnerek és ügyfelek teljesítményét a Dell első ízben díjazta a Budapesten megrendezett Dell Partner Awards Gálán.

Hirdetés

A termékeit és szolgáltatásait Közép-Kelet-Európában kizárólag indirekt csatornán keresztül értékesítő vállalat a tőzsdei kivezetést követően még nagyobb hangsúlyt kíván fektetni a partnerekkel és ügyfelekkel folytatott együttműködésre, amelynek köszönhetően 2013-at eredményes évként zárhatta Magyarországon.

Elismerése jeléül a Dell most a budapesti Iparművészeti Múzeumban megrendezett gálaestjén 10 kategóriában adott át díjakat a legkiemelkedőbb üzleti teljesítményt elérő partnereinek és a leginnovatívabb projekteket megvalósító ügyfeleinek.

– A tavalyi eseményekkel teli év volt a Dell számára, visszatértünk gyökereinkhez és ahhoz a vállalkozói szellemhez, amely az iparág egyik leggyorsabban növekvő és legsikeresebb vállalatává tette cégünket – mondta Anja Monrad, a Dell közép-kelet-európai vezérigazgatója. - Magánvállalatként továbbra is elsődleges célunk, hogy ügyfeleinket maradéktalanul kiszolgáljuk, és megtartsuk piacvezető pozíciónkat, és ebben partnereinkre is számítunk.

– Magyarország a közép-kelet-európai régió egyik legjobban teljesítő piaca, amelyet kiemelten kezelünk – mondta David Spruyt, a Dell regionális értékesítési igazgatója. –Nagyban hozzájárult ehhez partnereink hozzáértő munkája, amelyet díjak átadásával is szeretnénk elismerni.

A Dell Partner Awards Gálán kategóriánként a következő partnerek és ügyfelek vehettek át díjat:

- A legjobb disztribútor: CHS Hungary Kft.
- A legjobb ajánlott partner: Humansoft Kft.
- A legjobb kiskereskedő/e-kereskedő partner: Extreme Digital
- A legjobb nagyvállalati partner: SMP Hungary Kft.
- A legjobb új viszonteladó: Best Byte
- A legjobb kiskereskedő: Laptopszalon Kft.
- A leglojálisabb partner: NK Services Kft.
- Az év üzlete: Getronics Magyarország Kft. a NISZ projektért
- A legjobb márkaépítő: Laptop.hu
- Az év innovációja: OTP Bank Nyrt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.