Hirdetés
. Hirdetés

Díjnyertes Wi-Fi rendszer a Zyxeltől

|

A tajvani gyártó AC2100 háromsávos WiFi rendszere nyerte a telekommunikáció kategória fődíját a hannoveri iF Design Awardon. A versenyre 50 országból több mint 6400 pályázat érkezett, ezek között érte el a remek eredményt a Multy U.

Hirdetés

Hirdetés

A világ legelismertebb dizájn szakértőiből álló 67 tagú zsűri egyöntetű véleménye alapján a karcsú és lendületes Multy U ötvözte legjobban a dizájnt és a funkcionalitást: a stílusos bőr szíj a kreatív elhelyezést teszi lehetővé, a színét változtató LED kijelző pedig pontosan megmutatja a hálózat aktuális státuszát.

"Ha az emberek a Zyxel márkára gondolnak, azt szeretnénk, hogy ne csak a lenyűgöző hardver specifikációk jussanak eszükbe, hanem a termékek esztétikus megjelenése is." - mondta el Treso Tamás, a Zyxel Magyarország vezetője. "Megtisztelő, hogy kiérdemelhettük ezt a rangos elismerést. Ez a díj is megerősít bennünket abban, hogy folyamatosan fejlődő termékeket és megoldásokat alkossunk."- tette hozzá.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.