Hirdetés
. Hirdetés

Dizájnkollekció a Philipstől

|

A 2008-as termékvonal a hagyományos vonalvezetésű szórakoztatóelektronikai eszközök alternatíváját kínálja.

Hirdetés

A Philips mai sajtótájékoztatóján Magyarországon is bemutatta új termékeit, amelyek a legfejlettebb kép- és hangtechnikai fejlesztéseket markáns formatervezéssel ötvözik. A Design Collection palettáját alkotó LCD televíziók, Blu-ray felvevők és lejátszók, valamint házimozi rendszerek minimalista dizájnja a gyártó szándéka szerint lágyabb és légiesebb, nőies megközelítést képvisel, jobban belesimul az otthoni környezetbe, illetve segít azt kellemesebbé alakítani.

A kínálat központi darabja a 107 cm-es képátlójú Aurea LCD televízió, amelynek legszembetűnőbb jellemzője az ún. aktív keret. Ez az egyedülálló megoldás folyamatosan változó fénnyel öleli körül a képernyőt, az ott megjelenő színeket egy lágy, megnyugtató ragyogással követve. Az Aurea a Philips olyan technológiáit használja, mint a Perfect Pixel HD Engine, a HD Natural Motion és a ClearLCD. Ezek az innovációk 1080p kimenetet biztosítanak 100 Hz-es képfrissítéssel, két milliszekundumos (2 ms) reakcióidővel és 4 trillió szín visszaadásának képességével.

hts6100_03_k.jpg

A Philips új FlatTV 9700-as és 9600-as, lapos képernyős tévéi szintén a ClearLCD technológiát alkalmazzák. A HD minőségű képvisszaadásra alkalmas modellek képátlója 81-től 132 cm-ig terjed. Mindkét 9000-es sorozat darabjaiba a gyártó nagy teljesítményű Pixel Perfect HD Engine processzorát szerelték, amely a jelenlegi leggyorsabb LCD-válaszidőt adja. Ezek a készülékek a Philips szabadalmaztatott LED Ambilight Spectra hangulatvilágítását is tartalmazzák. Ez a funkció érzékeli a képernyőn megjelenő kép színeit és mozgását, és ennek megfelelő, jól kiegyenlített fényt hoz létre a tévé körül. Az ugyancsak a dizájn kollekcióba tartozó 7400-as és 7600-as FlatTV modellek képátlója 81-107 cm közötti, Pixel Plus 3HD Engine áramkörük 3 ms-os válaszidőt biztosít.

Ugyanezt a formatervezési koncepciót követi az Ambisound falra szerelhető, karcsú házimozi rendszer, amely még laposabb hangszórókkal, finomított meghajtó-pozicionálással, és a 107 cm-es televíziókhoz illeszkedő, szélesebb kivitelben érkezik. Hasonlóan stílusos, minimalista formatervezés jellmezi az új BDP7200 Blu-ray lejátszót is, amely 1080p-s, teljes HD képfelbontással, valamint gazdag térhatású hangzást biztosító, többcsatornás hangdekódolóval és digitális optikai hangkimenettel hívja fel magára a figyelmet.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.