Hirdetés
. Hirdetés

Egy súlyos hiba fájlokat töröl a Windows 10 frissítésekor

|

Telepítés előtt készítsünk tartalékmásolatot fontos fájljainkról.

Hirdetés

Hirdetés

A most kiadott October 2018 Update telepítése után egyes felhasználók arról számoltak be online fórumokon, hogy a folyamat fájlokat törölt a számítógépükről. A posztok alapján az valószínűsíthető, hogy azok szembesültek a problémával, akik az egy évvel ezelőtt kiadott  Windows 10 Fall Creators Update verzióról frissítettek a Windows Update-en keresztül az October 2018 Update-re. Dokumentumok, képek, videók és zenefájlok törlődtek minden előzetes figyelmeztetés nélkül. Bár a telepítés során létrehozott Windows.old mappa révén vissza lehet térni az előző Windows-verzióra, a szóban forgó fájlokról nem készült mentés.

Egyelőre nem érkezett hír a hiba kijavításáról, így azt ajánljuk a felhasználóknak, hogy az új Windows 10 változatra való frissítés előtt készítsenek tartalékmásolatot fontos fájljaikról.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.