Hirdetés
. Hirdetés

Több mint egymilliárdan töltötték le ezt a mobilappot

|

A járvány alatt megugrott a TikTok népszerűsége. A mobilapp már egymilliárd telepítésnél tart, és a második legtöbbet letöltött ingyenes alkalmazás a Google Play áruházban.

Hirdetés

Hirdetés

A járvány alatt lakásukba beszorult emberek a szokottnál is több időt töltenek mobilappokkal. A TikTok az egyik legnépszerűbb a műfajban: az alkalmazás március végén a második legtöbbet letöltött ingyenes alkalmazás volt a Google Play áruházban, és ma már több, mint egymilliárd telepítéssel büszkélkedhet a Play áruházon keresztül.

Bár a TikTok tavaly is közkedvelt volt, az igazi nagy lökést a koronavírus-járvány adta meg neki, és minden bizonnyal ennek köszönheti, hogy az ingyenes alkalmazások között a harmadik helyről a másodikra lépett előre. Korábban elsősorban a kamaszok kedvelték, de mostanában más korosztályok is kezdik felfedezni.

A népszerűség oka az, hogy vicces kis videóival a TikTok kiapadhatatlan - ráadásul ingyenes - forrása a nonstop szórakozásnak, ami karantén idején úgy kell mindenkinek, mint egy falat kenyér.

Az app ráadásul nagy erőfeszítéseket tesz a sávszélesség-fogyasztás csökkentésére, és ez azért fontos, mert a szolgáltatás kiterjedt használata az internet általános terhelésére is komoly hatással lehet.

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.