Hirdetés
. Hirdetés

Egyszerűsödik a Bluetooth párosítás a Windows 10-ben

|

A Quick Pair a tavaszi frissítés egyik fontos újdonsága lehet.

Hirdetés

Hirdetés

A Microsoft egy Quick Pair nevű új szolgáltatással szeretné megkönnyíteni a Bluetooth eszközök és a Windows 10 operációs rendszer párosítását.

A Quick Pair célja, hogy kiküszöbölje a fölösleges lépéseket a folyamatból, amellyel Bluetooth eszközeinket munkára bírjuk a Windows 10 számítógépeken.

Jelenleg ehhez egy körülményes konfigurációs eljáráson kell végighaladnunk, és közben a biztonságot fokozandó meg kell adnunk egy párosítási kódot is.

A tavasszal megjelenő Windows 10 Redstone 4 áramvonalasabbá teszi a párosítás menetét. Ez nyilvánvalóan jó hír a Microsoft felhasználóknak, főleg, mivel a Google és az Apple is hasonló megoldásokon dolgozik.

A Quick Pair különösen a Bluetooth fejhallgatók és kontrollerek esetében jöhet jól. A szolgáltatást azonban még csak most kalapálgatja a Microsoft, úgyhogy a meglévő Windows 10 buildek nem tartalmazzák a teljes értékű változatát. De elkészültére valószínűleg nem kell várnunk a tavaszi Windows 10 Redstone 4 megjelenéséig, úgyhogy hamarosan többet tudunk majd mondani róla.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.