Hirdetés
. Hirdetés

Elismerés a Kyocerának

|

A Buyers Lab (BLI) a "Most Reliable Colour Copier Multi-functional Product Brand", azaz "A legmegbízhatóbb színes multifunkciós készülékgyártó" minősítést ítélte a vállalatnak.

Hirdetés

Az idei év a díj érvénybe lépésének éve, amit egy hosszú, három esztendős periódus előzött meg, amikor is különböző szempontok - dizájn, fejlesztés és gyártás - alapján vizsgálták és tesztelték a printing szektor résztvevőit.

Hirdetés

A KYOCERA, a világ egyik vezető nyomtató és dokumentumkezelő megoldásokat szolgáltató gyártója, esetében 10-es skálán maximális értékelést szerzett a színminőség, a nyomtatási sebesség és az alacsony költségek mint szempont. Az eredmények rávilágítanak a termék megbízhatóságára, továbbá arra, hogy a gyártó más szegmensekben is képes magasszintűt alkotni és fejlődni az évek során.

"A KYOCERA színes nyomtatói jogosan érdemlik meg a Kiváló megbízhatóság jelzőt, ugyanis minden készüléke maximális pontszámot ért el," jegyezte meg George Mikolay, a Keypoint Intelligence igazgató-munkatársa. "Az elakadások száma nagyon alacsony, a szervizi beavatkozások gyakorisága pedig nulla. A KYOCERA színes készülékek arra születtek, hogy produktivitásra bíztassák a felhasználót."

Marcel Ebbenhorst, a KYOCERA Document Solutions Europe Hardware Marketing Senor Menedzsere úgy gondolja, hogy a díj "igazolja a valódi vezetői szerepünket a színes MFP szektorban. Elismeri az általunk belefektetett kemény munkát és elhivatottságot annak érdekében, hogy a legjobb termékeket nyújtsuk a piaci partnereink és viszonteladóink számára."

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.