Hirdetés
. Hirdetés

Hírek és pletykák a Samsung Galaxy Fold 2-ről

|

A tabletté kihajtható mobil augusztusban jelenhet, és jó esély van rá, hogy olcsóbb lesz, mint az elődje.

Hirdetés

Hirdetés

Az első Galaxy Fold számos problémától szenvedett, de kétségkívül nagy feltűnést keltett, érthető tehát, hogy a Samsung keményen dolgozik a folytatáson. A Galaxy Fold a Samsung legdrágább mobilja volt, a Fold 2 azonban keményebb gazdasági körülmények között jelenik meg, amikor a fogyasztók nehezebben nyúlnak a zsebükbe.

A Samsung korábban arról beszélt, hogy az új összehajtható modelljei és az új Galaxy Note-ot is az év második felében szeretné kiadni. A Note-ok korábban augusztus-szeptember környékén jelentek meg, és valószínű, hogy a Fold 2 is ugyanekkor jön ki.

A nagy kérdés az, hogy mennyiért. A Samsung Galaxy Fold 5G jelenlegi ára 1980 dollár, de tekintetbe véve az erős konkurenciát (köztük a Huawei Mate X/Mate Xs-t és a Motorola Razr-t), remélhető, hogy az új Fold árcéduláján kevésbé mellbevágó összeg fog szerepelni.

A másik kérdés, hogy miként fog kinézni. Az eredeti Foldon a hosszúkás mobiltelefon-formátum és a szélesebb tabletfazon közötti egyensúlyozás jegyében a Samsung mobil függőleges oldalára rakta a hajtást, a Galaxy Z Flipnél viszont a hajtásvonal a rövidebbik oldalrra kerül. Az új Fold valószínűleg visszatér az alapmodell megoldásához.

Ami a hardvert illeti, a pletykák szerint a mobil mindkét kijelzője ultravékony üveg (UTG) lesz, a processzor piactól függően Qualcomm Snapdragon 865 vagy Samsung Exynos 990, a RAM 12 gigabájt, a tárterület 512 gigabájt, és az eszközt 25 wattos gyorstöltési, 15 wattos vezeték nélküli tölrti, és 9 wattos fordított vezeték nélküli töltési lehetőséggel látja el a gyártó.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.