Hirdetés
. Hirdetés

Érintőképernyős tintasugarasok

|

A Lexmark 4 otthoni és négy kisvállalati alkalmazásra szánt tintasugaras nyomtatót mutatott be. Újdonságként érintőképernyős, internetes és vezetéknélküli modellek is vannak a kínálatban.

Hirdetés

A Lexmark szakemberei nemzetközi sajtótájékoztatón bemutatták a szeptember elsején megjelenő tintasugaras készülék kínálatukat. A most megjelenő nyolc modell közül négy kifejezetten KKV-k számára kínál professzionális megoldásokat a költséghatékony nyomtatás területén.

A 2009-es all-in-one terméksorozat tagjai számos érdekes újdonsággal is szolgálnak, ezek között említhetjük az egyedülálló, színes érintőképernyős megoldásokat, a vezetéknélküli modelleket, illetve az internet kapcsolattal működő nyomtatási segédprogramokat.

lexmarktouchscreen.jpg


Természetesen a környezettudatosság, a takarékosság és a költséghatékonyság is fontos szerepet kapott az új termékek megtervezésekor. Az új modellek a Vizix print system használatával minimálisra csökkentik a nyomtatási költségeket, s a legújabb nyomtatók mindegyike rendelkezik a takarékos nyomtatást biztosító Eco-Mode funkcióval.

A fejlesztők számos hasznos aprósággal szerelték fel a nyomtatókat, amelyek az interneten keresztül könnyedén elérik a Lexmark további nyomtatást segítő weboldalát. Az egyszerű regisztráció és aktiválás után a felhasználók ingyenesen használhatják a színes érintőképernyő segítségével a SmartSolutionnak keresztelt kisalkalmazásokat, segédprogramokat.



Az érintőképernyős megoldásokba olyan egyedi megoldások is beépültek, mint a RSS hírolvasó rendszer, amellyel azonnal nyomtathatóvá is válik a felhasználók által érdekesnek ítélt tartalom. A felhasználóbarát tervezést bizonyítja a névjegykártya olvasó funkció, illetve a személyi azonosító – tb-kártya, személyi igazolvány - szkennelő rendszer, amely olyan helyeken lehet hasznos, ahol gyorsan nagy mennyiségben kell feldolgozni ilyen jellegű iratokat.

A Lexmark fejlesztői nagy hangsúlyt fektettek a felhasználóbarát kezelőfelületre is, amely az érintőképernyős megoldás hatékony segítője.

lexmark.jpg


Az otthoni irodáknak szánt modellek közül a belépő szintű – a legolcsóbb – az Impact névre hallgat, míg az otthoni csúcsmodellnek az Interact nevet adták. Közép árban helyezkedik el a Intuition és az  Interpret. A modellek mindegyike szkenner, nyomtató és másoló funkcióval rendelkezik, illetve az Interprettel faxolni is lehet.

Hasonló a modellválaszték a kisvállalati és irodai szegmensben is, ahol a Prospect a belépő szint, a Platinum a csúcs modell, a Prevail és a Prestige mellett.   

Az új printerek áráról még nincsenek pontos információink, megjelenésük az ősz folyamán várható. 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.