Hirdetés
. Hirdetés

Érkeznek a Windows To Go pendrive-ok

|

A Kingston és a Super Talent is bejelentette hordozható Windows 8-as eszközeit.

Hirdetés

A Windows 8 egyik legérdekesebb üzleti újdonsága a Windows To Go, amellyel az Enterprise kiadás feltelepíthető egy pendrive-ra, s így a szervezet dolgozói mindig magukkal vihetik az operációs rendszerüket, üljenek le bármilyen gép elé. S mindezt úgy, hogy a cégek rendszergazdái kikényszeríthetik a megfelelő adatbiztonság és védelem betartását.

 



A mobilitás kialakításához elsőként is szükség van egy Windows 8 Enterprise licencre, s nem mellékesen egy olyan pendrive-ra, amelyen elegendő tárhely áll rendelkezésre (legalább 30 GB). A jelek szerint a vásárlóknak egyszerű dolguk lesz a megfelelő hordozható tárhely kiválasztásánál, mivel az elmúlt napokban a Kingston és a Super Talent is bejelentette Windows To Go hitelesítéssel ellátott pendrive-jait. A Kingston esetében ez egy speciális DataTraveler lesz, amely USB 3.0 csatlakozással fogja biztosítani a megfelelő sebességet.

 



Míg a Kingston pendrive-járól egyelőre kevés információ derült ki, addig a Super Talent eszközével kapcsolatban már viszonylag sok konkrétum ismert. Az RC8 szintén USB 3.0 csatlakozóval fog rendelkezni, névleges átviteli sebessége pedig 270 MB/s lesz olvasásnál, 240 MB/s írásnál. A termék 32 GB, 64 GB és 128 GB tárhelyű kiszerelésben lesz kapható vélhetően a Windows 8 megjelenését követően.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.