Hirdetés
. Hirdetés

Eszközök az egészséges életmódért

|

Két hasznos viselhető fitneszeszközzel rukkolt elő a Samsung.

Hirdetés

A Gear Sport okosóra 1,2 hüvelykes Super Amoled kijelzővel és intuitív felhasználói felülettel igyekszik vonzóvá tenni magát a sportos életmódot folytatók körében. Az eszköz többek között valós idejű pulzusmonitorozást, automatikus aktivitásészlelést, étkezési és sportolási tanácsokat, valamint Samsung Pay-támogatást kínál.

Hirdetés

A gyártó szerint a Gear Sport okosóra segítségével hatékonyabban valósíthatjuk meg az egészségünk megőrzése és a fizikai állapotunk fejlesztése érdekében kitűzött céljainkat. Manapság ugyanis a fitt életmód többet jelent a puszta kalóriaégetésnél az edzőteremben. Az olyan funkciók, mint a víz- és koffeinfogyasztás nyilvántartása, valamint az automatikus alvásfigyelés segítenek abban, hogy az eszköz viselője kiegyensúlyozott, egészséges életet élhessen.

Az eszköz nem csupán funkcióival, hanem strapabíró kialakításával is kiemelkedik a mezőnyből. Katonai minősítésű vízállósággal rendelkezik 50 méteres mélységig, így nemcsak a futók, hanem az uszodalátogatók is jó hasznát vehetik.

Ugyancsak az IFA-n jelentette be a koreai gyártó a Gear Fit2 Pro ergonomikus kialakítású fitneszkarkötőt, amely beépített GPS nyomkövetéssel és 1,5 hüvelykes, hajlított Super Amoled kijelzővel büszkélkedhet. Ugyanazt a pulzusmonitorozást, vízállóságot és MIL STD 810G tartóssági minősítést ígéri, mint a Gear Sport okosóra. A termék fejlesztésével párhuzamosan a Samsung a Speedo sportmárkával közösen létrehozta a Speedo On appot, amellyel pontosan nyilvántarthatók a medencében végzett edzések.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.