Hirdetés
. Hirdetés

Feltámadhatnak a Windows mobilok

|

A Windows 10 ARM jelenti a reménysugarat. Fejlesztők egy Lumia 950 XL-en akarják működésre bírni.

Hirdetés

Hirdetés

Mindenki tudja, hogy a Windows 10 Mobile mint platform lényegében halott, és a rendszert futtató mobilok hasznavehetetlenekké válnak, ha a Microsoft decemberben nyugdíjazza a platformot, és nem szállít többé biztonsági frissítést hozzá.

Ugynakkor van néhány fejlesztő, aki bízik benne, hogy az olyan eszközök, mint például a Lumia 950 XL, új életre kelhetnek egy olyan projektnek hála, amely lehetővé teszi rajtuk a Windows 10 for ARM futtatását.

Ezt a platformot az Always Connected PC-khez adta ki a Microsoft, de elvileg Windows mobilokon is be lehet indítani. Lelkes feljesztők most ezen dolgoznak, és meg is oldották a problémák zömét. Úgy tűnik, hamarosan sikerül rábírniuk a Lumia 950 XL-t, hogy a Windows 10 ARM-et futtatva használható Windows mobil legyen.

Sietniük kell, mert a Windows 10 Mobile nyugdíjazási dátuma rohamosan közeledik. Eredményeik ugyanakkor reményt nyújthatnak mindazoknak, akik szívesen kitartanának még egy ideig a platform mellett, ha látják a fényt az alagút végén.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.