Hirdetés
. Hirdetés

Egy perc alatt a fülünkre szabható fülhallgató

|

Az Onkyo audiótechnológiát felvonultató eszköz tökéletesen illeszkedik hallószervünkhöz.

Hirdetés

Tökéletesen a fülünk belső alakjához illeszkedő, vezeték nélküli fülhallgatójára gyűjt pénzt a Kickstarteren a Revols startup: az eredetileg 100 ezer dolláros célt hamar elérték, jelenleg 370 ezer dollár felett járnak. A fülhallgató testre szabásához nem kell mást tennünk, mint első használatkor behelyezni a fülünkbe, megnyomni egy gombot a mellékelt appban a formázási folyamat elindításához, majd megvárni, hogy az anyag megkeményedjen. Az egész folyamat 60 másodpercet vesz igénybe. A 199 dollárba kerülő eszköz az Onkyo audió technológiájára épül, akkuja 8 órányi (kiegészítő akkucsomaggal 14 órányi) használati idő tesz lehetővé.

Hirdetés

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.