Hirdetés
. Hirdetés

Hasznos továbbfejlesztések a Windows 10 Feladatkezelőjében

|

Újabb információkat jelenít meg a számítógép állapotáról a segédprogram Teljesítmény lapja.

Hirdetés

Hirdetés

A Windows 10 operációs rendszer nemsokára megjelenő nagyszabású funkciófrissítésében, a May 2020 Update-ben a Ctrl+Shift+Esc billentyűkombinációval előhívható Feladatkezelő a Teljesítmény lapján immár megjeleníti a lemezmeghajtók típusát (SSD vagy HDD) is, aminek akkor vehetjük jó hasznát, ha több meghajtó működik a számítógépünkben.

A Feladatkezelő másik újdonsága, hogy a Teljesítmény lap mutatja a grafikus processzor hőmérsékletét is, feltéve, hogy a GPU olyan vezérlőprogramot használ, amely támogatja a WDDM 2.4 vezérlőmodellt. A szolgáltatás csak a dedikált grafikus kártyák esetében működik, az integráltaknál nem.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.