Hirdetés
. Hirdetés

Hasznos újdonság a Netflixben

|

Kikapcsolhatjuk az előzetesek böngészés közbeni automatikus lejátszását.

Hirdetés

Hirdetés

Sokakat zavar, hogy a Netflix automatikusan lejátsza a filmek előzetesét, amikor böngésznek a népszerű streaming szolgáltatás főoldalán, és elidőznek az alkotások felett. A vállalat most lehetővé tette az automatikusan induló ajánlók kikapcsolását, ezt azonban csak a számítógépen, a Netflix weboldalán tehetjük meg, okostelefonon, televízión vagy tableten nem.

Jelentkezzünk be a weboldalon, kattintsunk a Profilok kezelése feliratú gombra, és válasszunk profilt. A Profil szerkesztése oldalon, az Automatikuslejátszás-vezérlők részben két beállítási lehetőséget találunk. A pipálás megszüntetésével kikapcsolhatjuk a rövid előzetesek lejátszását és a sorozatok következő epizódjának automatikus lejátszását. Miután végeztünk, kattintsunk a Mentés gombra.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.