Hirdetés
. Hirdetés

Hibákért fizet a Dropbox

|

Már nem csak elismerés, pénz is jár a bugokért.

Hirdetés

A tárhely-szolgáltató jutalmat fizet minden független szakembernek, akinek sikerül hibát találnia alkalmazásukban, ezzel belépnek a vállalatoknak azon, folyamatosan bővülő csoportjába, amik jutalmat ajánlanak fel a bugkeresőknek.

Hirdetés

A Dropbox mostanáig nyílt elismeréssel jutalmazta azokat, akik hibát találtak szoftverükben, de mostantól a vállveregetés mellé zöldhasúak is járnak.

„Amellett, hogy a legjobban képzett szakértőket alkalmazzuk, úgy hisszük, fontos, hogy minden lehetséges segítséget elfogadjunk a biztonsági-kutatók közösségétől” – írta Devdatta Akhaw, a Dropbox biztonsági mérnöke.

 

Nem véletlen, hogy az olyan nagy cégek, mint a Facebook, a Google vagy a Yahoo előszeretettel fizet a hibákért, hiszen az ilyen programok során sokkal több, széleskörű tapasztalattal rendelkező ember teszteli le a termékeket, sokszor hatékonyabban, mint a saját alkalmazásban álló szakértők.

A Dropbox hibavadász programja a HackerOne biztonságos platformján zajlik majd. A legalacsonyabb „vérdíj” 216 dollár lesz, de a maximumot nem határozták meg.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.