Hirdetés
. Hirdetés

Holnap mutatkoznak be az új Lumiák, élőben nézheti

|

Nemsokára pontosan kiderül, hogy milyen okostelefonokkal és Windows 10-es termékekkel rukkol elő a Microsoft.

Hirdetés

Az új Lumiákra és Windows 10-es eszközökre kíváncsiak élőben tekinthetik meg webböngészőn keresztül a Microsoft holnapi New York-i termékbemutató rendezvényét, amely magyar idő szerint délután 4 órakor kezdődik. A Lumia okostelefonok az első mobilok lesznek azóta, hogy a Microsoft 7,6 milliárd dollárt leírt a félresikerült Nokia akvizíció következményeként. Júliusban Satya Nadella, a Microsoft vezérigazgatója újragombolta a vállalat okostelefon stratégiáját, amelynek lényege, hogy egy sokkal hatékonyabb mobil portfólióval állnak elő, és szűkíteni fogják a fókuszukat.


 

Nadella három vásárlói kört nevezett meg, akiket a Microsoft megcéloz új okostelefonjaival, amelyek - csakúgy, mint az Apple iPhone-jai - saját hardvert kombinálnak saját szoftverrel: az üzleti felhasználókat, a költségtudatos vásárlókat és a Windowshoz lojális mobiltulajdonosokat. Úgy tűnik, a most megjelenő Lumia 950 és Lumia 950 X csúcsmobilokkal az utolsó csoport igényeit kívánják kielégíteni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.