Hirdetés
. Hirdetés

Így működik a Windows Phone

|

Ha mindig is tudni akarta, mit hozott ki a Microsoft megújult mobilplatformjából, akkor önnek szól 124 oldalas, minden részletre kiterjedő kiadványunk.

Hirdetés

Windows Phone Superguide

Magyarországon eddig nem készült átfogó, végfelhasználóknak szóló kiadvány a Microsoft mobilrendszeréről, pedig a magyar eladási adatok szerint egyre népesebb a hazai Windows Phone tábor. Ezért testvérlapunk, a PC World 124 oldalon összegyűjtött minden olyan információt, amit a Windows Phone-ról tudni érdemes. Természetesen nem maradhatott ki a platform bemutatása, amelyben az összes fontos funkciót áttekintjük, valamint a rendszer logikáját is felvázoljuk, így olvasóink egy készülék megvásárlása nélkül is megismerkedhetnek a Windows Phone-nal. Ezt elősegítendő a hazai fejlesztők, valamint a Microsoft és a Nokia szakemberei kérdéseinkre több műhelytitkot is elárultak a rendszerről.

90 különálló teszt, mindössze 895 forintért - a Windows Phone Superguide kiadványt június 13-tól keresse kedvenc újságárusánál!

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.