Hirdetés
. Hirdetés

Így takarékoskodhat a mobil adatkerettel a Chrome böngészőben

|

A Chrome böngésző Egyszerűsített módja gyorsabban tölti be a Google által tömörített weboldalakat.

Hirdetés

Hirdetés

Létezik az androidos Chrome böngészőnek egy különleges üzemmódja, az Egyszerűsített mód, melynek használatakor a weboldalak akár 60 százalékkal gyorsabban töltődnek be, és kevesebb adatot fogyasztunk el a rendelkezésre álló, általában szűkös keretből.

Az Egyszerűsített módban a meglátogatni kívánt weboldalak a Google szerverein haladnak keresztül, mielőtt megjelennének mobilunk kijelzőjén. A Google azonban előbb - a másodperc töredéke alatt - tömöríti őket és csökkentett méretben küldi el nekünk, méghozzá oly módon, hogy nagy valószínűséggel nem fogunk semmilyen különbséget tapasztalni a látványban.

Az üzemmód bekapcsolásához koppintsunk a jobb felső sarokban lévő, három pontból álló menü ikonon, válasszuk a Beállítások, majd az Egyszerűsített mód lehetőséget. és a tolókát hozzuk bekapcsolt állapotba. Az üzemmód korlátairól olvassuk el a mellékelt tájékoztatót.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.