Hirdetés
. Hirdetés

Így varázsolhatjuk szebbé a Windows 10-et

|

Hamarosan a Windows Áruházból tölthetünk majd le témákat az operációs rendszerhez. A szolgáltatás az áprilisi Creators Update-ben fog feldübörögni, de első változata már a legfrissebb 15007-es buildben megjelent.

Hirdetés

A Windows 10 insider build 15007-el a Microsoft a Windows Áruházban hivatalosan is hozzáférhetővé teszi a témákat, amelyeket a felhasználók a letöltés után pár kattintással tudnak telepíteni. A szolgáltatás az áprilisban esedékes Creators Update-ben indul be teljes gőzzel, a 15007-es build csupán első lépése a tesztelési folyamatnak.

A megvalósítása egyelőre nem is tökéletes, a beállításokért felelős app ugyanis nem jeleníti meg a letölthető témákat. Ezt a hibát azonban rövidesen kijavítja a Microsoft, és az Áruház oldalára kattintva már most megpróbálkozhatunk az appból a letöltéssel.

Az Áruház tehát új kategóriával gazdagodik, ahol a letölthető témákat találjuk. Lesznek ingyenesek, de persze fizetősek is, és a Microsoft minden fejlesztőt arra buzdít, hogy tegye közzé saját témáit.

A művészeknek, fotósoknak mindez remek lehetőséget kínál, hogy pénzt csináljanak eredeti tartalmaikból, úgyhogy a Windows Áruház új osztályának kínálata a megnyitás után valószínűleg gyors növekedésnek indul.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.