Hirdetés
. Hirdetés

Ingyen Corel az egyetemistáknak

|

A Codra kedvezményes csomagjában az Adobe, a Corel, a CyberLink, a PCTools, a Philips, valamint a Wacom termékei szerepelnek.

Hirdetés

A Codra és a HUNINET Egyesület stratégiai megállapodást kötött azzal a céllal, hogy a Magyar Felsőoktatás intézményei, valamint az azokkal jogviszonyban álló diákok, tanárok és más munkavállalók digitális műveltségét optimalizálják. Az érintettek mostantól a Codra jóvoltából a versenyszférában használt szoftverekkel – többek között a Photoshop alternatívájával, a Corel Photo-Paint programmal és a szoftvercsalád többi tagjával – dolgozhatnak térítésmentesen. A kedvezményes felsőoktatási csomagban az Adobe, a Corel, a CyberLink, a PCTools, a Philips, valamint a Wacom termékei szerepelnek.

 

 



A Codra a HUNINET Egyesületen keresztül térítésmentesen biztosítja a szoftverek használati jogát, melyeket a felhasználók az intézmény elhagyása vagy tanulmányaik befejezése után kedvezményes áron meg is vásárolhatnak.

A Codra a kedvezményes használati jogot igénybe vevők számára – az ingyenes felhasználói jogok mellett – az általa forgalmazott termékek egy részének mindenkori fogyasztói árából – Wacom digitalizáló táblák és monitorok – minimum 8 százalék, maximum 40 százalék kedvezményt is ad. A kedvezmény csoportos megrendelés esetén akár a duplájára is nőhet. A Codra az akció keretében értékesített termékekhez szakmai támogatást ad, és azt is vállalja, hogy segít a magyar felsőoktatási intézményeknek a versenyszféra elvárásainak megfelelő képzések indításában, illetve konzultációs lehetőségek biztosításában, mely lehetőségekkel a tanárok éppúgy élhetnek, mint az intézményekben tanulók.

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.