Hirdetés
. Hirdetés

Ingyenes szoftver érintőképernyős eszközökhöz a Lenovótól

|

A Lenovo ma bejelentette a WRITEit 2.0-t, egy új, kibővített és áttervezett alkalmazást, hogy kibontakoztassa az érintőképernyővel ellátott és tollal vezérelhető eszközökben rejlő potenciált.

Hirdetés

A WRITEit 2.0 a Lenovo windowsos (8-s és 10-es verzió) érintőképernyős eszközein fut, és a felhasználók párosíthatják egy Lenovo digitális tollal a még gazdagabb multimédiás élmény elérése érdekében. Az ingyenes alkalmazás virtuális vászonná alakítja át a Windows-eszközök érintőképernyőjét. A felhasználók tollal vagy ujjal könnyedén írhatnak, rajzolhatnak, kiemelhetnek, firkálhatnak vagy megjelölhetnek bármit a képernyőjükön a Word dokumentumokban, fotókon, prezentációkon, weboldalakon és más programokban. A felhasználók üres vásznakat is létrehozhatnak, hogy írjanak vagy rajzoljanak rá. A WRITEit 2.0 lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy képként mentsék el alkotásaikat, amelyeket azután gyorsan elküldhetnek és megoszthatnak másokkal.

 

Az alkalmazás eszközök között megtalálható 12 toll szín háromféle szélességben, négy kiemelés szín, valamint egy radír. A WRITEit 2.0 virtuális vászon réteggel is rendelkezik, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy szabadon jegyzeteljenek a digitális tollukkal vagy az ujjaikkal.

A WRITEit 2.0 holnaptól lesz elérhető tollalapú és érintésalapú Windows 8 és 10 eszközökhöz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.