Hirdetés
. Hirdetés

Ismét Sony World Photography Awards

|

Az idei év díjnyertes fotói láthatóak a Sony Magyarország vándorkiállításán.

Hirdetés

A világméretű amatőr és professzionális fotósverseny-sorozat, a Sony World Photography Awards (SWPA) fényképeiből rendezett kiállítás célja, hogy becsempéssze a művészetet a mindennapokba, emellett ösztönözze a fiatalokat egyéni látásmódjuk kifejezésére.

Hirdetés

A legkorszerűbb technológiáknak köszönhetően ma már mindenkinek lehetősége nyílik arra, hogy egyéni látásmódját képekben fejezze ki.

A rendkívül színes, szinte vibráló képalkotásokat idén első ízben a Kazinczy utcai Szimpla kertben tekinthetőek meg június 18-tól egészen július végéig. A nyár folyamán a Fogaskert, a Kuplung és az Instant biztosít helyet a kiállításnak.

 

A 8 éve megrendezésre kerülő Sony World Photography Awards 2015-re 171 országból összesen 173.444 nevezés érkezett, amivel a Sony World Photography Awards a világ legnagyobb fotópályázatává nőtte ki magát.

A Sony World Photography Awards 2016-ra június elsejével megkezdődött a jelentkezés, melyet megtehet a http://www.worldphoto.org/ oldalon.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.