Hirdetés
. Hirdetés

Itt a OnePlus új csúcsmobilja

|

Erősebb processzorral, nagyobb kapacitású akkuval és makró fényképezési móddal jön a 7T Pro.

Hirdetés

Hirdetés

Hivatalosan is megjelent a OnePlus új zászlóshajója: a 7T Pro nagyon hasonló elődjéhez, a 7 Próhoz, de olyan továbbfejlesztésekkel büszkélkedhet, mint a Snapdragon 855+ processzor, a valamivel nagyobb kapacitású, 4085 mAh-s akkumulátor és az új makró fényképezési mód. 

Szintén az újdonságok közé tartozik az Android 10 mobil operációs rendszer. A gyártó szerint az akkumulátor 23 százalékkal gyorsabban töltődik a Warp Charge 30T gyorstöltő technológiának köszönhetően. A mobil többi specifikációja - a kamerák, a kijelző és egyebek - megegyezik az elődével.

Ugyanakkor az előző generációtól eltérően csak egyféle RAM/tároló kombinációban (8/256 gigabájt' vásárolható meg a mobil. Aki több, 12 gigabájtnyi RAM-ra vágyik, annak ott McLaren kiadás valamivel drágábban.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.